Welkom bij Veiligheidsconcept MCM

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

U heeft gezocht naar www.kovabv.nl en u bent hier terecht gekomen.

Per 1 augustus 2019 heeft Veiligheidsconcept MCM bv diverse activiteiten van KOVA BV overgenomen.

Wij hebben de opleiding Asbest herkennen, Deskundig Asbest Acceptant en Veilig werken in riolen geïntegreerd in ons opleidingsprogramma.

Voor andere asbestopleidingen kunt u terecht bij andere opleidingscentra die gespecialiseerd zijn in het geven deze opleidingen.

Kijk daarvoor bij onze opleidingen. Mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via het nummer 0348-482350.

Wie zijn wij?

Het kan best zijn dat u ons al kent want verschillende docenten van Veiligheidsconcept MCM bv zijn in de afgelopen jaren ingezet voor opleidingen van KoVa voor rioolwerk, bodem en gasmeten. Onze missie is elke dag werkend Nederland veiliger te maken. Dit doen wij sinds 2004 door het verzorgen van opleidingen om veilig te kunnen werken in of met verontreinigde bodem, BHV-ers te trainen en BHV-organisaties in te richten, maar ook bijvoorbeeld VCA-opleidingen aan te bieden. Daarnaast adviseren onze deskundigen over verschillende veiligheidsrisico’s en begeleiden we de risico-inventarisatie, verzorgen we allerhande projectbegeleiding door MVK of HVK en kunnen wij u behulpzaam zijn bij VCA en ISO certificering. Natuurlijk houden wij ons ook bezig met met de veiligheidscultuurladder (SCL). Zowel voor de begeleiding bij de opzet hiervan in het bedrijf, alsook voor de bijbehorende trainingen en audits kunt u bij Veiligheidsconcept MCM terecht.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]