[vc_row][vc_column][vc_column_text]Veiligheidsconcept MCM b.v. – een totaalconcept van advies, opleidingen en begeleiding op het gebied van arbeidsveiligheid. Onze bijzondere expertises: verontreinigde bodem, bedrijfshulpverlening (BHV) en speciale trajecten voor VCA-bedrijven. Uiteraard verzorgen wij ook de bijbehorende opleidingen.

Service op maat

Heeft u een groot, langdurig of ingewikkeld project? Of betreft het kortdurende ondersteuning van de interne V&G functionaris? Veiligheidsconcept MCM b.v. is u graag van dienst van A tot Z. Van een uitgebreid plan bij bodemsanering tot advies bij een GWW-project en bijscholing voor BHV-ers. Wij werken voor bedrijven en organisaties in uiteenlopende sectoren, van de bouw tot het verzekeringswezen. Elk van deze organisaties heeft specifieke, op hun eigen werkpraktijk toegesneden wensen. Daar sluit Veiligheidsconcept MCM bij aan met service op maat.
Neem contact op met Veiligheidsconcept MCM b.v.

Expertise en netwerk

Veiligheidsconcept MCM b.v. heeft ruim 30 jaar ervaring in de veiligheidsbranche, wij hebben kennis en expertise in huis op alle relevante terreinen. Ons team is even goed op de hoogte van de wetten en de regels van de overheid als van de dagelijkse praktijk in allerlei bedrijfssectoren. Door ons brede netwerk van docenten, brandweerofficieren, arbeidshygiënisten, milieukundigen en veiligheidskundigen, zijn wij flexibel en altijd op korte termijn inzetbaar.

Visie

De naam van ons bedrijf, Veiligheidsconcept MCM b.v. zegt het al: wij bieden onze klanten een unieke aanpak, ons eigen totaalconcept. Die aanpak kenmerkt zich door klantgerichtheid en kwaliteit. Betrouwbaarheid en integriteit behoren tot onze kernwaarden. Onze dienstverlening is persoonlijk, wij zijn zeer betrokken bij onze clientéle!

Wij starten met een persoonlijke inventarisatie van wat nodig is. Bij elke vraag bieden wij een oplossing op maat, met oog voor de omstandigheden, de problemen en de mogelijkheden. Immer passend binnen het kader van de wet- en regelgeving. Daarnaast garanderen wij u dat ieder advies dat wij geven, het best mogelijke is in de gegeven situatie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]