Veiligheidsconcept MCM b.v. biedt zowel praktische begeleiding ‘on the job’, trainingen als (gecertificeerde) opleidingen aan voor uw werknemers. Daarvoor hebben wij eigen trainers en opleiders in dienst alsook een netwerk van gekwalificeerde, ervaren derden. Naast onze bestaande opleidingen verzorgen wij bedrijfsgerichte trainingen, opleidingen of presentaties waarbij de inhoud in onderling overleg wordt samengesteld.

Bij de opleiding van uw keuze treft u, naast uitgebreide informatie, ook de eerstvolgende geplande opleidingsdata aan. De inschrijving kan, heel gemakkelijk, online worden gedaan.

Naast de genoemde opleidingen, verzorgen wij bedrijfsgerichte in-company opleidingen, trainingen en/of presentaties over uiteenlopende veiligheidsonderwerpen. De inhoud hiervan wordt in onderling overleg afgestemd op uw bedrijfssituatie.

Na de opleiding wordt er een certificaat, pasje, bewijs van deelname of een afschrift van de getekende presentielijst verstrekt. Van in-company bijeenkomsten maken wij vaak een verslag. Zo’n verslag kan worden gebruikt om aan te tonen aan bijvoorbeeld Inspectie SZW of certificerende instelling dat de medewerker c.q. het bedrijf aan de eisen voldoet.

Berichten en updates? Volg @Opleiding_VCMCM op twitter.

Wilt u bij een meerdaagse opleiding overnachten?

Bed & Breakfast Hoeve de Posthoorn
www.hoevedeposthoorn.nl/
Breeveld 7
3445 BA Woerden
Tel: 0348-448507
E-mail: info@hoevedeposthoorn.nl

Stadshotel Woerden
www.stadshotelwoerden.nl
Meulmansweg 33m
3441 AT Woerden
Tel: 0348-706500
E-mail: reservations@stadshotelwoerden.nl

  • Opleidingen Adembescherming

  • Opleidingen Asbest

  • Opleidingen bodem

  • Opleidingen bedrijfshulpverlening

  • Opleidingen VCA & Veiligheid

  • Opleidingen Veilig werken in riolen

Aankomende opleidingsdata

juni

08jun08:30 17:00 VCA

09jun08:30 16:30 R-DLP Gasmeten bij bodemwerk

16jun08:00 16:00 Deskundig Asbest Acceptant

juli

geen lesdata