[vc_row][vc_column][vc_column_text]Herhalingsopleiding EHBO

Een EHBO-diploma van het Oranje Kruis is twee jaar geldig, in de tussentijd beoordeelt een bevoegd docent de competentie van de diplomahouder op een aantal onderdelen.

Veiligheidsconcept MCM biedt de mogelijkheid tot competentietoetsing. Dat gebeurt in een dagdeel, waarin ook plaats is voor het opfrissen van de kennis.

Afhankelijk van de resultaten van de toetsing, besluit de docent of verlenging van het EHBO-diploma kan worden aangevraagd. Als de kennis en vaardigheden niet op peil zijn, komen de verschillende elementen van de opleiding nogmaals aan de orde. De bedoeling is om na afloop daarvan de verlenging van het EHBO-diploma alsnog mogelijk te maken.

Veiligheidsconcept MCM houdt de administratie bij van de competenties van de werknemers in kwestie en zorgt voor verlenging van de diploma’s bij het Oranje Kruis.

Frequente herhaling kan bij voldoende deelnemers in-company plaatsvinden. Op die manier is verlenging van de EHBO-diploma’s na twee jaar gegarandeerd.[/vc_column_text][vc_empty_space][dt_call_to_action background=”fancy”]Opleidingsdata

Op aanvraag.[/dt_call_to_action][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]