Een goede BHV-organisatie gaat gepaard met het opleiden en trainen van medewerkers tot bedrijfshulpverlener. Veiligheidsconcept MCM b.v. biedt diverse praktijkgerichte opleidingen aan die toegankelijk zijn voor iedereen die BHV-er wil worden of wil blijven. Iedere BHV-opleiding kan op elke gewenste locatie plaatsvinden, zolang er voldoende ruimte buiten is voor praktijkoefeningen met brandblusmiddelen en binnen voor het oefenen met reanimatiepop e.d.

Tevens verzorgen wij regelmatig opleidingen met open inschrijvingsmogelijkheden.

Onze BHV-opleidingen bestaan uit een prettige mix van theorie en praktijk in allerlei combinaties, waarbij het ook mogelijk is om de theorie middels e-learning te volgen.
Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

 • icon

  Bedrijfshulpverlener

  De volgende stap op weg naar de BHV-organisatie is de opleiding van medewerkers tot bedrijfshulpverlener. Veiligheidsconcept MCM b.v. biedt tweedaagse basisopleidingen aan waarbij er één dag aandacht is voor eerste hulp en één dag wordt besteed aan brand, communicatie en ontruiming.

 • icon

  Herhaling Bedrijfshulpverlener

  Werknemers die een BHV-cursus hebben gevolgd, moeten hun kennis en vaardigheden op peil houden. Dat kan via een herhalingscursus, waarbij ook aandacht is voor praktijkoefening in het eigen bedrijf.

 • icon

  Herhalingslessen Bedrijfshulpverlener

  Bestaat er bij de BHV-ers in uw bedrijf behoefte aan het opfrissen van specifieke kennis, of aan het oefenen van bepaalde vaardigheden?

 • icon

  EHBO

  In sommige bedrijven brengen de werkzaamheden een risico met zich mee dat groter is dan bij bijvoorbeeld kantoorwerk. Dan kan het noodzakelijk zijn dat een aantal werknemers een volledige EHBO cursus volgt.

 • icon

  Herhaling EHBO

  Een EHBO-diploma is twee jaar geldig, daarna beoordeelt een bevoegd docent op een aantal onderdelen de competentie van de diplomahouder.

Voor berichten en updates kunt u de @Opleiding_VCMCM volgen op twitter.