Een EHBO-diploma van het Oranje Kruis is twee jaar geldig, daarna beoordeelt een bevoegd docent de competentie van de diplomahouder op een aantal onderdelen.

Veiligheidsconcept MCM b.v. biedt de mogelijkheid tot competentietoetsing. Dat gebeurt in een dagdeel van 3,5 tot 4 uur, waarin ook plaats is voor het opfrissen van de kennis.

Aan de hand van de resultaten van de toetsing, besluit de docent of er wel of geen verlenging van het EHBO-diploma kan worden aangevraagd. Als de kennis en vaardigheden niet op peil zijn, komen de verschillende elementen van de opleiding nogmaals aan de orde met de bedoeling om na afloop alsnog de verlenging van het EHBO-diploma mogelijk te maken.

Veiligheidsconcept MCM b.v. houdt de administratie bij t.a.v. de competenties van de werknemers in kwestie en zorgt voor verlenging van de diploma’s bij het Oranje Kruis.

Heeft u meerdere EHBO-ers in uw bedrijf dan kunnen wij in-company zorgdragen voor herhaling op frequente basis zodat verlenging van de diploma’s na twee jaar gegarandeerd kan gebeuren.

Opleidingsdata

Op aanvraag.