Clientèle

[vc_row bg_type=”bg_color” bg_override=”full” bg_color_value=”#ededed”][vc_column][vc_tabs interval=”0″][vc_tab title=”FNV” tab_id=”ae1b729a-8a12-4″][vc_column_text]

FNV Bondgenotenfnv

“Brand? Ongeval? Ontruiming? In elk bedrijf en in ieder gebouw kan het voorkomen dat (directe) hulpverlening noodzakelijk is. Het kan dan gaan om een ongeval of een calamiteit. Als je dan pas gaat nadenken over wat je moet doen, kan dat hele vervelende gevolgen hebben. De BHV is bedoeld als voorpostfunctie voor de professionele hulpverlening zoals brandweer en ambulancedienst.

In 2006 is FNV Bondgenoten, in navolging van andere FNV-bonden, een samenwerkingsverband met Veiligheidsconcept MCM aangegaan voor het professioneel opzetten van de BHV-organisatie in haar kantoren in Nederland. Daarna is de samenwerking voortgezet om de BHV-leden op te leiden en de opgedane kennis op peil te houden. Jaarlijks vinden er daarom diverse trainingen plaats. Veiligheidsconcept MCM heeft FNV Bondgenoten tevens ondersteund bij het maken van een handleiding bij calamiteiten, het opstellen van instructies voor receptiemedewerkers en een ontruimingsplan. Geen ingewikkelde of hoogdravende documenten, maar korte en bondige instructies die werkbaar zijn en een hulpmiddel voor de BHV-organisatie.

Met name de no-nonsensehouding, de flexibiliteit, het enthousiasme en de inzet en motivatie van Marianne Mulder past bij FNV Bondgenoten. Zij kan op duidelijke en heldere wijze haar kennis en expertise overbrengen op de BHV-leden. Kortom, FNV Bondgenoten is zeer tevreden over de samenwerking met Veiligheidsconcept MCM en zal deze samenwerking ook graag voortzetten.”[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”A. de Reus Aannemingsbedrijf B.V.” tab_id=”1554285320271-6-8″][vc_column_text]”De training R DLP-gasmeten van Henk heb ik zelf als prettig ervaren. Ook van de medecursisten heb ik positieve reacties gehad.

De bijeenkomst lezen van bodemonderzoeken voor werkvoorbereiders is ook goed geweest. Voor een aantal collega’s redelijk nieuwe materie. Ze waren enthousiast over de middag.”

 

Nander van Rooijen, KAM Manager[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”Waterschap Aa en Maas” tab_id=”c4ec52c4-5e65-2″][vc_column_text]

Waterschap Aa en MaasLG_Aa en Maas_FC.rgb

“Het Waterschap maakt sinds 2002 gebruik van de diensten van Marianne Mulder voor wat betreft de opleidingen en in company training voor BHV en EHBO. Veiligheidsconcept MCM b.v. is daarbij gericht op het zo goed mogelijk invullen van de vraag van de klant. Deze invulling neigt naar maatwerk.

De passie en het enthousiasme waarmee Veiligheidsconcept MCM de opleidingen organiseert en invult zijn aanstekelijk. Tussentijdse vragen, opmerkingen, aanvullingen e.d. van onze kant zijn daarbij nooit een probleem.”

Wim Schigt, Adviesstaf, Cluster Kwaliteit Arbo en Milieu[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”Killgerm” tab_id=”1635022361661-6-1″][vc_column_text]Dankzij Killgerm’s hoge mate van betrokkenheid met de plaagdierbeheersingsbranche ondersteunt Killgerm professionele plaagdierbestrijders in de breedste zin van het woord. Zij bieden een uitgebreid gamma aan innovatieve en hoogwaardige producten, training en technisch advies en zijn actief lid van verschillende brancheverenigingen.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”Kaasveredeling Kruijt” tab_id=”1635022137669-4-2″][vc_column_text]Kaasveredeling Kruijt is een internationaal werkend familiebedrijf, waarbij met respect met uw producten, onze medewerkers en onze omgeving dagelijks vele duizenden kilo’s kaas worden bewerkt voor de voedingsmiddelenindustrie.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”Vink Aannemersbedrijf” tab_id=”1445328956924-2-8″][vc_column_text]

Vink AannemersbedrijfLogo t.b.v vrachtauto`s Model (1)

“Veiligheid boven alles! … Maar dan wel afgestemd op de werkelijke arborisico’s.
In bodemsaneringsland worden veiligheid en aansprakelijkheid als een onlosmakelijk duo beschouwd bij de beheersing van risico’s op de werkvloer.

Dat is jammer, want bij deze benadering gaat het eerder om angstbeheersing dan om risicobeheersing. En iedereen weet dat angst een slechte raadgever is. In de aannemerij heerst een no-nonsensecultuur. We houden van duidelijkheid, niet van wollig taalgebruik. Die duidelijkheid vinden we terug bij Veiligheidsconcept MCM.
Met Marianne Mulder hebben wij een adviseur in dienst die hoofd- en bijzaken weet te scheiden. De werkelijke arborisico’s blijven daardoor bepalend voor zowel het veiligheidsbeleid als voor de maatregelen die worden genomen om de risico’s te beheersen.”

[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”2Samen” tab_id=”1635022295099-5-6″][vc_column_text]Groeien bij 2Samen

Een kind is zoals het is, en krijgt daar bij ons de ruimte voor. Respect voor ieders eigenheid staat centraal in alles wat wij doen. Dat maakt dat een kind zich bij 2Samen thuis voelt. Vanuit deze veilige basis helpen wij kinderen zich te ontwikkelen. Stap voor stap de wijde wereld in.[/vc_column_text][/vc_tab][/vc_tabs][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row]