Veiligheidsbegeleiding & VCA

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

 Waarom veiligheidsbegeleiding?

Als werkgever vindt u veiligheid op de werkvloer belangrijk. U wilt uiteraard voldoen aan de regels die de overheid heeft gesteld om risico’s te beperken. Wellicht heeft u in uw bedrijf een deskundig personeel aangesteld, zoals een MVK (middelbaar veiligheidskundige) of een HVK (hoger veiligheidskundige) en heeft u reeds de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen.

Mogelijk is daarnaast ondersteuning nodig: voor kortere of langere tijd, voor een specifiek probleem, of voor een omvangrijk project.

Het kan ook dat uw bedrijf voor het eerst te maken krijgt met veiligheidseisen en dat er nu snel stappen gezet moeten worden. Misschien vindt u het lastig om te bepalen wat er precies nodig is en wat prioriteit heeft.

In alle gevallen kan Veiligheidsconcept MCM b.v. u helpen. Wij hebben brede kennis en ervaring in veiligheidsadvies en (project)begeleiding in verschillende sectoren – van de bouw tot aan het verzekeringswezen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van docenten, brandweerofficieren, arbeidshygiënisten, milieukundigen en veiligheidskundigen.

Ook als u uw bedrijf gereed wilt maken voor VCA certificatie of als u bezig bent met het omzetten van een bestaand VCA certificaat naar een ander certificaat, biedt Veiligheidsconcept MCM  b.v. advies en begeleiding.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Arbeidsomstandighedenwet

De overheid heeft in de Arbeidsomstandighedenwet en het Arbobesluit op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn een aantal uitgangspunten vastgelegd waaraan werkgevers moeten voldoen. Voor specifieke werksituaties bestaan aparte eisen. Maar in het algemeen geldt dat de werkgever de risico’s op de werkvloer zoveel mogelijk moet beperken, en ervoor moet zorgen dat er adequate maatregelen worden genomen als er toch iets misgaat.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”763″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ga direct naar:

[/vc_column_text][vc_empty_space][info_list position=”top” style=”square no_bg” icon_color=”#007a78″ font_size_icon=”38″ connector_color=”#ffffff” connector_animation=”fadeInUp”][info_list_item list_title=”Veiligheidsbegeleiding” list_icon=”Defaults-clipboard” info_list_link_apply=”container” info_list_link=”url:http%3A%2F%2Fvcmcm.nl%2Fveiligheidsbegeleiding-vca%2Fveiligheidsbegeleiding%2F||”]

Veiligheidsconcept MCM b.v. biedt advies en begeleiding die op de situatie in uw bedrijf is afgestemd – kortlopend, langdurend of op afroep. Op locatie, of – als de aard van het werk dat toelaat – per email of telefoon. Onze aanpak is immer praktisch, effectief en zonder rompslomp.

[/info_list_item][info_list_item list_title=”VCA” list_icon=”Defaults-check-square-o” info_list_link_apply=”container” info_list_link=”url:http%3A%2F%2Fvcmcm.nl%2Fveiligheidsbegeleiding-vca%2Fvca%2F||”]

Veiligheidsconcept MCM b.v. heeft een compleet VCA-pakket. Begeleiding nodig op weg naar VCA-certificatie? Ondersteuning voor de V&G-functionaris? VCA opleiding van uw medewerkers? Wij hebben een aanbod op maat.

[/info_list_item][info_list_item list_title=”Veilig gedrag op de werkvloer” list_icon=”Defaults-check-square-o” info_list_link_apply=”container” info_list_link=”url:https%3A%2F%2Fvcmcm.nl%2Fveiligheidsbegeleiding-vca%2Fveilig-gedrag-op-werkvloer%2F||target:%20_blank|”]Veiligheidsconcept MCM b.v. heeft samen met Drielink Coaching het programma “veilig gedrag op de werkvloer” ontwikkelt . Het is een combinatie van veiligheidstraining en communicatietraining. Zo wordt men zich meer bewust van de veiligheidsrisico’s op de werkvloer en wordt veiligheid een vanzelfsprekend onderdeel van het werk waar niet flauw over wordt gedaan.[/info_list_item][info_list_item list_title=”Preventiemedewerker” list_icon=”Defaults-check-square-o” info_list_link_apply=”container” info_list_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.vcmcm.nl%2Fveiligheidsbegeleiding-vca%2Fpreventiemedewerker%2F|title:Preventiemedewerker|target:_blank”]Als preventiemedewerker ondersteun je de werkgever om werknemers een veilige en gezonde werkomgeving te bieden. Dat vereist onder andere kennis van arbeidsrisico’s en vaardigheden die je kunt leren tijdens de eendaagse cursus Preventiemedewerker van Veiligheidsconcept MCM.
[/info_list_item][/info_list][/vc_column][/vc_row]