[vc_row][vc_column][vc_column_text]DOEL

De deelnemer wordt de theoretische kennis en praktische vaardigheden bijgebracht om veilig en verantwoord in en om riolen en gemalen te kunnen werken.

 

BESTEMD VOOR

Medewerkers van rioolreinigingsbedrijven, riool inspectiebedrijven, toezichthouders van opdrachtgevers, uitvoerders en werkvoorbereiders van riool onderhoudsbedrijven en gemeenten.

INHOUD VAN DE OPLEIDING

Theorie:

Praktijk:

CERTIFICAAT

De opleiding wordt afgesloten met een instituutsexamen dat bestaat uit een theoretisch deel en een praktijkbeoordeling. Bij goed gevolg krijgt de deelnemer een certificaat met een geldigheid van 3 jaar.

VOOROPLEIDING

Niet noodzakelijk. VCA-B is gewenst.

DUUR

2 dagen.

Locatie:

Oosterbeek

TIJDEN

Alle opleidingen beginnen om 08.30 uur en duren tot 15.30 uur.

PRIJS

€ 595,- tot € 485,- per persoon (afhankelijk van het aantal deelnemers) exclusief 21 % BTW, inclusief lesmaterialen en lunch.

OPLEIDINGSDATA:

In 2020 alleen nog in-company opleidingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

geen lesdata

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ult_buttons btn_title=”Inschrijven” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fvcmcm.frontoffice365.nl%2Fcourses%3Ftid%3D7091|target:_blank” btn_title_color=”#e83b4d” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:16px;”][/vc_column][/vc_row]