Sinds 1 augustus jl. werken we bij VC MCM voor de administratie rondom opleidingen met het programma Viper. Dat betekent dat wanneer je surft en besluit een opleiding bij ons te willen volgen, inschrijving direct via de website kan plaatsvinden. Er volgt ook automatisch een bevestiging van inschrijving, de gegevens worden automatisch verwerkt en nog veel meer handelingen die vroeger handmatig moesten gebeuren, worden uitgevoerd door deze handige software!

Dit betekent dat de administratie een stuk eenvoudiger wordt en minder tijd kost waardoor onze kosten afnemen en dat tikt dan weer door in de tarieven van de opleidingen. En sowieso zijn onze opleidingen altijd interessant geprijsd, want de tarieven berekenen wij afhankelijk van het aantal deelnemers. In een kleine groep is er tijd en ruimte voor veel persoonlijke aandacht, per deelnemer is het tarief dan iets hoger. In een grote groep worden de docent- en locatiekosten verdeeld over meer deelnemers, het tarief per deelnemer is dan wat lager. Vandaar dat je bij veel van onze opleidingen op de website een tarieven ‘range’ ziet, de uiteindelijke prijs bevindt zich tussen het hoogste tarief (kleine groep) en het laagste (grote groep).