Kennismaking met I.M.I. bv

Interim Management Infra b.v. (I.M.I. bv) is een samenwerkingsverband tussen Harry van Rossum, Jochem van de Hoef en Hans van der Velde; gestart in januari 2013 en bedoeld voor de grote aannemers in de infra. Door schaalvergroting van de opdrachten van Rijkswaterstaat en provincies (met name DC-contracten) hebben deze aannemers vaak capaciteitsproblemen op het gebied van gekwalificeerd personeel op het moment dat een tender wordt aangenomen. Door krachtenbundeling is I.M.I. bv in staat om meer capaciteit te leveren, de gezamenlijke kennis is groter, en toch heeft de opdrachtgever maar met 1 bedrijf te maken, in plaats van met afzonderlijke personen.

Uiteraard brengen de oprichters ieder ook een uitgebreid netwerk in van talentvolle krachten, allen met interdisciplinaire ervaring, opgedaan op verschillende grote infrastructurele projecten.

I.M.I. bv is goed thuis in de toepassing van LEAN en LEAN-methodieken. De wereld om ons heen verandert en de enige mogelijkheid om daarin actief een rol te blijven spelen is door op een positieve manier met deze veranderingen om te gaan. De LEAN-filosofie is een uitermate goed voorbeeld van hoe op relatief eenvoudige wijze vorm gegeven kan worden aan veranderingen en hoe iedereen van hoog tot laag daarin kan worden betrokken.

I.M.I. bv verzorgt in-company trainingen in LEAN bij Mourik Groot Ammers bv en bij de Theo Pouw groep. Bent u de volgende?

Voor meer informatie: Hans van der Velde – 06 – 16 44 20 75