Officieel gecertificeerd

Onlangs is Marianne Mulder als hoger veiligheidskundige opgenomen in het Register Veiligheidskundigen van Hobéon (SKO). Deze officiële certificering zorgt ervoor dat zij volgens de Arbo-wetgeving als kerndeskundige mag optreden; onder andere bij het begeleiden van werkzaamheden in met asbest verontreinigde bodem.

Marianne Mulder: “De registratie had nogal wat administratieve voeten in de aarde, maar ik ben heel blij dat het nu rond is. Dit zorgt ervoor dat we als Veiligheidsconcept MCM bv de volledige begeleiding van werkzaamheden in verontreinigde bodem op ons kunnen nemen. We zijn dus niet meer afhankelijk van een HVK of arbeidshygiënist die in het register is opgenomen. Hierdoor kunnen we volledig volgens onze eigen visie, ons concept, werken en zorgen voor een praktische invulling, waarbij uiteraard ook de regels voldoende worden nageleefd.”

Heeft u behoefte aan begeleiding door een veiligheidskundige? Neem dan contact [link: https://www.vcmcm.nl/veiligheidsconcept/contact/ ] met ons op.