Het zijn bijzondere, ongekende, tijden waarbij extra zorg voor elkaar hard nodig is.Het gaat tenslotte om mensen en niet om regels.
Gezien de huidige situatie kunnen we echter niet om een aantal regels heen als we de zorg voor elkaar serieus nemen.
Gezondheid van onze collega’s (ook docenten) en cursisten staat bovenaan en dus volgen wij de regels van het RIVM.Alle tot 6 april geplande opleidingen zijn ook bij ons geannuleerd.

Ondertussen werken we aan een nieuwe planning zodat iedereen die stond ingeschreven de gelegenheid krijgt om de gewenste opleiding op een later moment alsnog te volgen.Alle eerder aangemelde cursisten ontvangen hierover nog een separate mail.
Al onze andere dienstverlening en advisering omtrent arbeidsveiligheid, gedrag en cultuur, VCA-/ ISO-certificeringen en het beoordelen van veiligheidsplannen gaat gewoon door. De collega’s werken zoveel mogelijk van huis uit maar door onze geavanceerde telefooncentrale blijven we op alle nummers en ook per mail bereikbaar.

Veel sterkte!