“Hier wordt iedereen beter van.”

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ruben Koning is als KAM-coördinator en bedrijfsleider milieu verantwoordelijk voor de veiligheidsopleidingen van het personeel van Bunnik Groep uit Nieuwerbrug. Dankzij de samenwerking met Veiligheidsconcept MCM bv heeft hij daar bijna geen omkijken naar.

“Zo’n 17 jaar geleden hebben we een veiligheidscontract afgesloten met Marianne Mulder. Daarin is geborgd dat de opleidingen van het personeel op niveau blijven. Per jaar wordt er een opleidingsprogramma opgesteld en inmiddels zorgen we er op die manier voor dat de kennis van zo’n 80 medewerkers elk jaar vergroot wordt.”[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/uxYI7-OtCIU”][vc_column_text]

Efficiënt

Ook de veiligheidskundige begeleiding is in de overeenkomst vastgelegd. “Doordat Veiligheidsconcept MCM het opleidingsniveau van de medewerkers in de gaten houdt, is precies duidelijk welke taken bij het personeel kunnen liggen en wanneer we de hulp van een veiligheidskundige moeten inschakelen. Dat zorgt ervoor dat we heel efficiënt kunnen werken.”

Volgens Koning sluit het veiligheidscontract perfect aan bij de manier van werken van Bunnik Groep. “We proberen bij al ons werk creatief te zijn en op een slimme manier met werkprocessen om te gaan. Veilig werken hebben we op deze manier gestandaardiseerd en dat is erg prettig. Hier wordt iedereen uiteindelijk beter van.”

Meer weten?

Wilt u weten of een veiligheidscontract ook voor uw organisatie een goede oplossing is? Neem dan contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]