Beoordeling DLP/KVP

Veiligheidsconcept MCM heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, daarom zetten we alles op alles om de kwaliteit van onze diensten optimaal te houden. Eén van de voorbeelden daarvan is dat we de DLP en KVP die namens ons werken voortdurend begeleiden en regelmatig beoordelen.

De dagelijkse bewaking van de veiligheid op een werk met verontreinigde bodem is in handen van de DLP. Het is daarom belangrijk dat hij zijn werk nauwkeurig en met verstand van zaken uitvoert. Om hem daarbij te ondersteunen organiseren wij eens per jaar een bijeenkomst voor al onze DLP – zowel eigen als de zzp waar we mee werken. Onder meer op deze wijze kunnen we er voor zorgen dat al die DLP dezelfde kwaliteit bieden.

Daarnaast gaan we langs bij onze DLP. Wij vinden het bijvoorbeeld enorm belangrijk dat de bouwplaats zo is ingericht dat er veilig kan worden gewerkt. Ook moet het veilig zijn voor de omgeving. Om op termijn terug te kunnen lezen onder welke omstandigheden de werkzaamheden werden uitgevoerd is het belangrijk dat het logboek secuur wordt bijgehouden. Deze aspecten van ‘goed werk’ laten zich beter in de praktijk begeleiden dan in de theorie. Door de werkwijze van onze DLP regelmatig te beoordelen houden we de kwaliteit van het werk hoog.

Tot slot kan elke door ons ingezette DLP/KVP rekenen op continue begeleiding. Er is altijd een veiligheidskundige of arbeidshygiënist beschikbaar om vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden in lastige situaties. Door op deze manier te werken bent u verzekerd van een veilige werkomgeving.

Wilt u meer weten over het inhuren van een DLP via Veiligheidsconcept MCM? Neem dan contact met ons op.