Een opdrachtgever aan het woord: Stefan Slotboom

Stefan Slotboom is bedrijfsleider bij Bolton Bouw uit Zegveld. Een aantal weken geleden volgde het bedrijf met zo’n 20 personen een herhalingscursus BHV bij Veiligheidsconcept MCM bv. Zo’n grote groep op passende wijze trainen in korte tijd vereist maatwerk. Slotboom kan het iedereen aanraden. “De cursus is perfect verlopen!”

Stefan Slotboom: “De hele cursus was buitengewoon. Het was voor ons de eerste keer dat we een cursus door Veiligheidsconcept MCM bv lieten verzorgen en dat is zeker voor herhaling vatbaar. De trainer die er oorspronkelijk zou zijn viel op het laatste moment uit, dat werd heel adequaat opgelost. Er kwam een andere trainer, die als extraatje een bijzondere oefenbluscontainer meenam. De training daarin was echt een spectaculaire ervaring. En toevallig hadden we tijdens het blussen uitzicht op ‘De Florijn’, een nieuw appartementengebouw dat we aan het bouwen zijn. Dat maakte het extra leuk.“

Door tijdens de bijeenkomst meerdere docenten in te zetten op wisselende onderwerpen kon de groep gedeeld worden, zodat iedere cursist tijdens de training de benodigde aandacht kreeg.

Wilt u ook een BHV-cursus op maat volgen? Informeer [link: https://www.vcmcm.nl/veiligheidsconcept/contact/ ] dan naar de mogelijkheden.